Motormanagement Systemen

KMS MD35
KMS MD35

Naast het bouwen van motoren, zijn wij gespecialiseerd in het installeren van motormanagement systemen, ook wel "stand alone" systemen genoemd.

Bij Duxe kan je terecht voor zowat alle management systemen, gaande van KMS tot Pectel, niets is ons vreemd. We stellen hoge eisen aan de systemen, dus enkel de beste in hun categorie komen aan bod:

Beginnend Management Systeem:

 • Emerald: Grootste verschil met een origineel systeem, is dat dit systeem wél regelbaar is. Verder geen uitgebreide opties, wel de mogelijkheid om turbo motoren aan te sturen.

 

Middensegment:

 • KMS MP 25
  De MP 25 is een basis managementsysteem dat de benzine, ontsteking en verschillende andere outputs kan regelen, uitmunted in Lambda regeling. Compleet en betaalbaar systeem.
 • KMS MD 35
  Idem als de MP 25, extra uitgerust met Launchcontrol, Datalogging, Tractiecontrole, Dubbele Lambda voor V8, Pit Lane Limiter, USB Interface, CAN aansluiting en een Waterdichte Alu. behuizing.
 • DTA S60 Pro
  De S60 is vergelijkbaar met de MD 35, met als grootste verschil dat bij de S60 vaak de eigen sensoren kunnen gebruikt worden.
 • DTA S80/S100 Pro
  Idem als de S60 Pro, maar ook geschikt voor 8 en 10 cylinders (sequentieel) en geschikt voor 12 cylinder motoren met waisted spark.

 

Hoogste segment:

 • Pectel: Hoogstaand managementsysteem met alle mogelijke opties en meer. (o.a. Fly by wire is mogelijk)
  Pectel is kwalitatief het beste systeem op de markt. Alles is tot in details aan te passen en te regelen. De krachtige processors zorgen voor een razendsnelle verwerking van alle gegevens om meteen feedback aan de piloot te geven. Ditalles gehuisvest in een robuuste, lichtgewicht waterdichte casing.

 

Elk systeem heeft zijn eigen eigenschappen en mogelijkheden. Duxe staat garant voor kwaliteit en expertise, mail ons daarom gerust jouw vragen over het motormanagement systeem dat jij in gedachten hebt.