Injectoren testen

Wij zijn uitgerust met een Asnu injector tester. Wederom een gekende waarde op het gebied van uiltrasoonreinigers en testers.

Waarom injectoren testen of reinigen?
Als een injector lekt, onvoldoende debiet geeft of indien er geen goed sproeibeeld is, kan het zijn dat de motor niet goed meer draait of dat er zelfs motorschade ontstaat!
Nu zou je gewoon elke keer nieuwe injectoren kunnen kopen, maar dat is een kostelijke zaak. Een goedkoper alternatief is het laten testen en reinigen van je injectoren.

De injectortest:
Er wordt een debietmeting gedaan waarbij eveneens naar het spuitbeeld wordt gekeken. Daarna worden de injectoren ultrasonisch gereinigd, filters & O-ringen van de injectoren worden vervangen en er wordt opnieuw een test uitgevoerd. Alles wordt nauwkeuring genoteerd van A to Z zodat we een goed beeld krijgen van de reiniging en het resultaat.

Vooral bij het tunen van motoren voor gebruik in de autosport is het belangrijk dat zowel het debiet als het spuitbeeld van alle injectoren gelijk is. Op deze simpele manier kunnen er al snel een paar pk's gevonden worden.

Wat kost dat nu?
Testen & reinigen van de injector, inclusief testuitdraai komt op 20 euro incl. BTW per injector.

Injectoren kunnen gebracht en gehaald worden, maar kunnen ook gewoon met de post verzonden worden, verzendkosten zullen dan extra in rekening worden gebracht.

Voor het groeperen van grote aantallen injectoren, prijs op aanvraag.